What are you looking for?
November 20, 2013

Rabu yang agak kucar-kacir sedikit

Assalamualaikum dan hai semua,


Maaflah dah sehari lebih ni tak update blog. Maklumlah sibuk sikit dengan thesis nya dengan kerjanya. Kucar kacir jugak hidup kita ni macam tajuk post kita tuh. hehe gempak sikit kasik tajuk, yedak?hehe Okaylah jom kita cerita apa yang berlaku harini eh. Harini kita amik cuti sebab nak pergi fakulti bisnes, UiTM nak mintak pihak technician masukkan SPSS untuk kita run data yang kita dapat dari questionnaires yang kita dah distributed kat semua orang. Ni pun dah berhenti buat dah ni. Kepenatan haa sampai sakit sakit pinggang kita buat ni. Pagi tadi kucar kacir jugak nak carik technician kat tiap makmal, akhirnya jumpa beliau dihujung bangunan, pheww letih haha Lepas dah dapat SPSS nya, kita rushing pulak ikut Babah dan adik-adik pergi UPM nak setel kerja kat sana sikit, pastu balik UiTM balik amik mak kita pulak. Oh ye, mak kita lecturer kat UiTM, satu fakulti dengan kita, Fakulti Bisnes. hehe Ni nak tunjuk gambar kerja kita, saja nak kongsi dengan korang semua..



Haa itu lah dia kerja kita dari petang tadi sampai malam. Nak masukkan 53 variables. Fuhh letih serious letih. Ini belum lagi nak analisi data data tuh semua. Esok lah sambung balik. Kepenatan hmm :(





Okaylah ini je update buat harini. Nak rehat nak tidur. hehe Assalamualaikum dan Selamat malam semua :)





Love,
FatinaMdzfr

Add your comment

Subscribe for the latest news

@amazingdistance67